Terkkuja sisätöiden parista

Terkkuja täältä sisätöiden parista - Täälläpä taas laitetaan kuntoon Ideaparkin tiloja samalla työelämään tutustuen!

Meidän harjoittelija-Roopen rinnalla rullakkokin näyttää pikkuruiselta. Sisätöihin erikoistuvalla Roopella on ollut antoisat viikot – Tampan porukalla on päässyt oppimaan yhtä sun toista kiinteistöhuollon monipuolisista tehtävistä. Kyllähän se hymyilyttää, kun ammattilaisen opeissa pääsee syventymään niihin asioihin, jotka itseä kiinnostaa!

Meillä oli ilo saada tänäkin syksynä 4 Tredun ammattiopiston kiinteistöhuollon kaveria oppisopimus- tai harjoittelusopimuksella töihin. Me Tampalla tarjoamme mahtavan mahdollisuuden työllistyä oppisopimuksella niin, että työt maistuu ja tutkinto valmistuu ajallaan. Mikä mahtava mahdollisuus, eikös vaan?

Vaikka nämä terkut tulevatkin täältä lämpimästä hallista, Tampalla voi työllistyä sisätöiden lisäksi ulkotöihin, konehommiin tai talotekniikan puolelle. Kiinnosti mikä suuntaus tahansa, valinnanvapautta on ja töitä kyllä riittää – Mukavassa porukassa totta kai!

Oli kyseessä sitten harjoittelija tai palkallinen – Työn mielekkyys ja se, että saa tehdä mitä tykkää, näkyy Tampalaisten naamasta. Silläpä selittyy meidän Roopenkin hymy...

Harjoittelu- tai oppisopimuspaikka hakusessa? Siispä tervetuloa meidän poppooseen!

#tampereentalopalvelut #vihertyöt #kiinteistöhuoltopalvelut #kausityö #paikallinenpalvelu #tampere #tampa #meillätöissä


Julkaistu 16.11.2023