Tampereen T-niin kuin-tonttupalvelut​​​​​​​

Tampereen T-niin kuin-tonttupalvelut = Joulumielen Rakentajat

Jouluinen fiilis on kuin kiinteistön perusteet – Huolella ja sydämellä rakennettu. Me Tampalla otamme joulutunnelman rakennusurakan tosissaan, mutta ei vakavasti!

Kuluneina viikkoina olemme olleet Ideaparkissa luomassa aistillisia kokemuksia asiakkaille. Kun Ideaparkkiin nousi Xmas Party-pikkujoulut, jouluinen tunnelma täytti joka nurkan. Ideaparkin ylläpitopäällikkö Jani Viklund esittelee tässä ylpeänä Tampalaisten tuotoksia: Kimmellys, säihke, joulufiilis – Check!

Liiketiloissa ja tapahtumissa tunnelman rakentaminen näin joulun alla on kullanarvoinen seikka. Tutkimukset osoittavat, että asiakkaat viihtyvät ja viettävät aikaa ostosten parissa, kun ympärillä on jouluista loistoa. Meidän tehtävämme täällä oli varmistaa, että Ideapark on kuin joulupukin kammari – Houkutteleva, lämmin sekä täynnä säihkettä ja iloista fiilistä!

Joten tässäpä myö seisomme, ei vaan kiinteistöpalvelualan ammattilaisina, vaan myös joulumielen rakentajina. Jokainen kulkunen, jouluvalo ja glitter-koriste on sydämellä valittu tuomaan hymy asiakkaidemme kasvoille.

Yhdessä loistetaan jouluvalojen kanssa kilpaa!

#tampereentalopalvelut #vihertyöt #kiinteistöhuoltopalvelut #kausityö #paikallinenpalvelu #tampere #tampa #meillätöissä


Julkaistu 5.12.2023