Mitä yhteistä on...

Mitä yhteistä on työvoimalla, hiekoitussepelillä ja Tampereen Talopalveluilla? Annetaanpa meidän aluejohtajan, Niina Lehtosen, kertoa.

"Terkut täältä tien päältä! Normaali lennonjohtohan tapahtuu usein toimistolta, mutta Tampalla me esimiehetkin olemme kentällä – Täällä ne todelliset tilanteet tapahtuvat.

Nyt kun on lunta maassa ja koko Pirkanmaa muistuttaa hiihtolatua, astuu hiekoittaminen mukaan kuvioihin. Hiekoitussepeli suojaa liukkauden tuomilta riskeiltä ja siltä osin olemme täällä tien päällä lisäämässä turvallisuutta.

Mitä moni ei tiedä, on se, että hiekoitussepeli on haasteellinen aines – Se muodostuu kalliomurskan sivutuotteena ja on varsin kallista, johtuen saatavuuden, kuljetuksen ja säilytyksen haasteista. Huolimattomasti hyödynnettynä nuo pienet kivet voivat tulla siis taloyhtiölle turhan tyyriiksi.

Tampalla me pyrimme minimoimaan talven liukkaudesta johtuvia kuluja taloyhtiölle. Teemme polanteenpoistoja pitkin talvea, jotta sepeli ei kasaudu kerroksittain jään alle ja aiheuta päänvaivaa keväällä. Hiekoittamisen sijasta karhennamme piha-alueita tarpeen mukaan, jotta sekä autoilijoilla että jalankulkijoilla olisi turvallista taivaltaa. Turhaa hiekoitusta välttämällä vähennämme myös ilman saasteita sekä keväistä katupölyä.

Kun tehdään pitkäkestoista palvelua, se koostuu kustannustehokkuudesta, ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta: Näistä emme tingi. Siinä missä asiakkaat saavat jatkuvaa, tasaisen laadukasta palvelua, pidämme silmällä myös henkilöstön jaksamista.

Oli siis kyseessä hiekoitus tai henkilöstö – Tampalla tehdään fiksuja peliliikkeitä pitkällä aikajänteellä ja pidetään resursseista huoli. Vain näin ylläpidämme tasaista korkeaa laatua vuosi toisensa jälkeen.

Talvi ei meitä Suomalaisia yllätä ja hienosti olemme pakkasista ennenkin selvinneet. Siispä piikit kenkiin, potkukelkka alle ja eikun turvallista ulkoilua talvikeleillä!”

#tampereentalopalvelut #vihertyöt #kiinteistöhuoltopalvelut #kausityö #paikallinenpalvelu #tampere #tampa #meillätöissä


Julkaistu 23.11.2023