Mitä aikuiset ammattilaiset edellä...

Mitä aikuiset ammattilaiset edellä, sitä nuoremmat oppijat perässä.

Vahvuuksia tukevassa työympäristössä menestys on taattu! Harjoittelujen kautta meille kesätöihin päätynyt Otto on päässyt toden teolla nauttimaan aurinkoisista päivistä. Oton päivät ovat kuluneet pääosin vihertöissä sekä avustavissa tehtävissä istutuksia hoitoleikaten.

Me uskomme esimerkin voimaan: Kesä- ja kausityöntekijämme ovat turvallisesti vakihenkilöstön opastuksessa ja valvonnassa. He saavat aina huolellisen perehdytyksen, jonka avulla huolehdimme turvallisuustekijöistä, kuten oikeaoppisesta suojavarusteiden käytöstä. Tavoitteemme on, että työelämään astuvat nuoret kokevat olonsa varmaksi oppimisen taipaleella.

Siinä missä Tampalla on turvallista oppia, on meillä tarjolla myös mainioita mahdollisuuksia: Kesätyöntekijänä ja harjoittelijana meillä saa tilaisuuden tutustua erilaisiin työtehtäviin ja hankkia arvokkaita taitoja käytännön kautta. Saman allekirjoittaa myös Otto - Kesäpäivät ovat kuluneet rennossa, leppoisassa ja auttavassa ilmapiirissä, jossa on päässyt samalla harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia kiinteistöhuollon tehtäviä.

Nähtäisiinkö me myös sinut meillä kausitöissä?

#tampereentalopalvelut #kiinteistönhuolto #siivous #siivouspalvelut #tampa #meillätöissä


Julkaistu 21.6.2023