Lippu salkoon – Ylpeydellä ja yhteistyöllä!​​​​​​​

Lippu salkoon – Ylpeydellä ja yhteistyöllä!

Tulevan itsenäisyyspäivän kunniaksi meidän ajatuksissamme on tänään suomalainen työ, yrittäjyys ja paikallisuus.

Me, Tampereen Talopalvelut, olemme kiinteistöpalvelujen ammattilainen, jonka tarina alkoi kesällä 2022 liiketoimintakaupan myötä. Näiden kauppojen myötä liimautui yhteen vuosikymmeniä karttunut ammattitaito, joka muodostaa vankan perustan laadukkaalle kotimaiselle ja paikalliselle palvelulle.

Paikallisuus on meille lähellä sydäntä ja kuuntelemme herkällä korvalla sidosryhmiemme toiveita. Tämä paikallisuus näkyy myös yhteistyökumppaneissa ja toimittajissa: Solmimalla kumppanuudet läheltä, tuemme paikallista suomalaista yrittäjyyttä ja viemme sitä eteenpäin.

Kuvassa Mika, pitkän linjan työntekijä ja Tampa-tiimin jäsen Lempäälässä, ylläpitää vanhaa talkkariperinnettä nostamalla Suomen lipun salkoon tulevanakin itsenäisyyspäivänä. Tämä symboloi paitsi itsenäisyyttä, myös perinteisiin sitoutumista.

Meidän toimipisteillä on erityiset tilat lippuhuoltoa varten, missä siistijät viikkaavat ja huoltavat liput joka noston välissä. Näin pelaa saumaton yhteistyö siivoojien sekä huollon välillä, ja lippu saa ansaitsemaansa arvokasta hoivaa.

Lämmin kiitos siis meidän työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, jotka tekevät arvostettua työtä paikallisten perinteiden ja kotimaisten palveluiden puolesta.

#tampereentalopalvelut #vihertyöt #kiinteistöhuoltopalvelut #kausityö #paikallinenpalvelu #tampere #tampa #meillätöissä


Julkaistu 30.11.2023