Keväällä katse kattoon päin!​​​​​​​

Kevään kynnyksellä on aika tarkistaa, mitä yhtiön katolle kuuluu pitkän talven jälkeen.

Katto on kuin suuri sateenvarjo, joka suojaa kiinteistöä vaihtelevilta sääolosuhteilta pitkin vuotta. Riskin paikkoja on, jos katolle kertyy tuulen mukana kuonaa, joka estää sade- ja sulamisveden poistumisen. Talvisin kattoa kuormittaa painava lumimassa, joka altistaa katon rakenteet erilaisille vaurioille.

Katto on yksi kiinteistön kriittisimmistä osista – Huonokuntoinen tai vaurioitunut katto asettaa koko rakennuksen vaaraan. Katon kunnon tarkistuttaminen on kiinteistön omistajan vastuulla, mutta kenen tahansa ei pidä katolle kiipeillä: Turvalliseen kattokävelyyn vaaditaan aina alan osaava ammattilainen oikeaoppisissa suojavarusteissa.

Tampalaiset tarkistavat asiakkaiden kattoja mahdollisten vaurioiden ja riskitekijöiden varalta. Samalla kurkistetaan kattokaivoihin sekä vesikouruihin ja tarkistetaan, että vesi virtaa sinne minne pitääkin.

Säännöllisellä tarkistuksella varmistetaan, että kaikki pelittää niin kuin pitääkin. Ennaltaehkäisy on kaiken A ja O - Laiminlyönnin seurauksena voi olla iso hintalappu.

Onneksi on Tampa - kattojen ja kiinteistöjen kaverina jo vuodesta 2022!

#paikallinenpalvelu #tampa #meillätöissä #kiinteistöhuolto #pirkanmaa


Julkaistu 12.4.2024