Hei hei, huonokuntoiset hiekkapihat!

Hei hei, huonokuntoiset hiekkapihat!

Kesä on aurinkoisten ulkotöiden aikaa. Viherpihojen lisäksi siistitään ja kunnostetaan myös ajoneuvojen kulkuväyliä ja tiealueita talven jäljiltä.

Hiekkapihojen kunnostuksella varmistetaan tien jokapäiväinen kulkukelpoisuus, turvallisuus sekä siisti ulkonäkö. Hoitamaton hiekkapiha on paitsi vaikeakulkuinen, myös pölyhaittoja esiintyy. Sammalta ja heinää puskeva tiealue näyttää helposti epäsiistiltä ja tunkkaiselta.

Hiekkapiha on melko yleinen valinta kiinteistöjen pihoilla. Sen ylläpito voi olla asvalttipinnoitteeseen nähden kalliimpaa, sillä elävä pinta muovautuu ja mukautuu jatkuvasti eri vuodenaikojen ja sääolosuhteiden mukaan. Ammattitaitoisella ylläpidolla hiekkapiha pidetään siistinä, mutta myös asiakkaalle kustannustehokkaana. Näin sekä piha että kukkaro kiittävät!

Meillä TAMPALTA löytyy vuosikymmenten kokemuspohja, jonka turvin asiakkaan tiealueiden kunnostus pystytään tekemään tehokkaasti mutta vastuullisesti. Käytössä meillä on osaavat tekijät, apukäsinä Avantit. Taitavissa käsissä pihojen haasteet taittuu alta aikayksikön!

#tampereentalopalvelut #meillätöissä #tampere #pirkanmaa #paikallinenpalvelu


Julkaistu 31.5.2024